مواد غذایی که آبریزش چشم ناشی از آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند

فصل بهار با افزایش آلرژی همراه است، اما با مصرف برخی مواد غذایی می‌توان حساسیت بهاره را کاهش داد.

آلرژی فصلی که در فصل بهار بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت‌زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان می‌دهد و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد می‌شود. حال تغییرات سبک غذایی یکی از مواردی است که ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی کمک کند. افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی سبب کاهش علائم مثل آبریزش بینی و چشم می‌شود.